ΖΥΜΩΤΗΡΙΑ ΚΡΕΑΤΟΕΙΔΩΝ

Ζυμωτήρια επιδαπέδια κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 με ανατρεπόμενο κάδο. Τα μηχάνηματα είναι σχεδιασμένα για χρήση σε βιομηχανίες, εργαστήρια κρέατος και κρεοπωλεία για την παρασκευή μίγματος κατάλληλο για παρασκευή προϊόντων κιμά και λουκάνικων.
Ζυμωτήριο επιδαπέδιο κατασκευασμένο εξ-ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Διαθέτει ένα άξονα ανάδευσης με τέσσερα πτερύγια και ένα δακτύλιο που κινούνται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ανατρεπόμενο. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε βιομηχανίες, εργαστήρια κρέατος και κρεοπωλεία για την παρασκευή μίγματος κατάλληλο για παρασκευή προϊόντων κιμά και λουκάνικων.
Ζυμωτήριο επιδαπέδιο κατασκευασμένο εξ-ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Διαθέτει ένα άξονα ανάδευσης με τέσσερα πτερύγια που κινείται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε βιομηχανίες, εργαστήρια κρέατος και κρεοπωλεία για την παρασκευή μίγματος κατάλληλο για παρασκευή προϊόντων κιμά και λουκάνικων.
Ζυμωτήριο επιτραπέζιο κατασκευασμένο εξ-ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Διαθέτει ένα άξονα ανάδευσης με τέσσερα πτερύγια που κινείται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε βιομηχανίες, εργαστήρια κρέατος και κρεοπωλεία για την παρασκευή μίγματος κατάλληλο για παρασκευή προϊόντων κιμά και λουκάνικων.
Ζυμωτήρια επιδαπέδια κατασκευασμένο εξ-ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304. Διαθέτουν δύο άξονες ανάδευσης με τέσσερα πτερύγια που κινούνται και προς τις δύο κατευθύνσεις. Τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για χρήση σε βιομηχανίες, εργαστήρια κρέατος και κρεοπωλεία για την παρασκευή μίγματος κατάλληλο για παρασκευή προϊόντων κιμά και λουκάνικων.


site created by Compass Internet Ltd