ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΑΠΛΕΣ

Απλές κρεατομηχανές Νο 8, 12, και 22 κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι σχεδιασμένες για χρήση σε μικρές μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλές κρεατομηχανές Νο 8, 12, και 22 με την μπούκα, το σαλίγκαρο και το βολάν να είναι κατασκευασμένο από μαντέμι. Είναι σχεδιασμένες για χρήση σε μικρές μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλές κρεατομηχανές Νο 22 κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα. Είναι σχεδιασμένες για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets και σε όλες τις μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλή κρεατομηχανή Νο 32 κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλή κρεατομηχανή Νο 32 κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλή κρεατομηχανή Νο 32(Β98) κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες κρέατος για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Απλή κρεατομηχανή Νο 32 (Β98) κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Διαθέτει σύστημα προκόπτη. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες κρέατος για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Επιδαπέδια κρεατομηχανή και mixer Νο 32 (Β98) κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Διαθέτει σύστημα προκόπτη. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες κρέατος για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Επιδαπέδια κρεατομηχανή και mixer Νο 42 (Ε130) κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Διαθέτει σύστημα προκόπτη. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, εργαστήρια και βιομηχανίες κρέατος για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.


site created by Compass Internet Ltd