ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ ΨΥΧΟΜΕΝΕΣ

Ψυχόμενη κρεατομηχανή Νο 22 κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσαλι. Ιδανική για Κοτόπουλο. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets και σε όλες τις μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Ψυχόμενη κρεατομηχανή Νο 32 κατασκευασμένη από ανοδείδωτο ατσάλι 18-10. Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets και σε όλες τις μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Ψυχόμενη κρεατομηχανή Νο 22 (Η82) κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Διαθέτει σύστημα προκόπτη. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super market και σε όλες τις μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Ψυχόμενη κρεατομηχανή Νο 32 κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσαλι. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets και σε όλες τις μονάδες εστίασης όπως catering, κουζίνες ξενοδοχείων, εστιατόρια κ.λ.π, για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.
Ψυχόμενη κρεατομηχανή Νο 32 (Β98) κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι 18-10. Διαθέτει σύστημα προκόπτη. Το μηχάνημα είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για χρήση σε κρεοπωλεία, super markets και εργαστήρια κρέατος για την παρασκευή κιμά όλων των ειδών κρέατος.


site created by Compass Internet Ltd